Про нас

Компанія Privezem.dp.ua заснована в 2004 р. Ми займаємо одне з лідируючих місць на ринку послуг з оренди екскаваторів-навантажувачів і вантажоперевезень.

Головний профіль компанії – це послуги екскаватора: земляні роботи, розробка котловану, демонтажні роботи із залученням спеціальної техніки та вивіз ґрунту, що утворився в процесі роботи Послуги з вивозу та утилізації будівельного сміття. До того ж пропонуємо до Вашої уваги доставку сипучих будівельних матеріалів, а саме пісок, відсів, щебінь, шлак різних фракцій на будмайданчик або ділянку.

Маючи вузьку спеціалізацію, ми сконцентрували свою увагу на деталях і дрібницях, як результат – повністю укомплектований фахівцями штат, власний автопарк і завжди справна високопродуктивна техніка.

Оренда екскаваторів в Дніпрі – затребувана в наші дні послуга. В цьому ми вже неодноразово переконалися в процесі роботи. Без земляних робіт не обійтися на будівельних майданчиках, але не у кожного забудовника (а тим більше у приватних осіб) є в наявності власний екскаватор. Його можна придбати в кредит, але набагато доцільніше взяти в оренду. У цьому випадку Ви вирішуєте проблему швидко, без фінансових втрат на відсотках по кредиту.

Замовивши послуги екскаватора в Дніпрі у нас, – Ви не нестимете жодних ризиків, пов’язаних з поломкою техніки. Якщо таке станеться (подібних випадків у нашій практиці ще не було), ми оперативно надамо заміну.

Оформити оренду екскаватора в Дніпрі або послуги з вивезення будівельного сміття можуть підприємства будь-якої форми власності та приватні особи. Ми працюємо за офіційним договором, заздалегідь прораховуючи вартість послуги для конкретного клієнта.

Можлива довгострокова і погодинна оренда екскаватора. Наша техніка прибуває на об’єкт з повним баком палива, це забезпечує безперервність роботи і виступає гарантом виконання взятих на себе зобов’язань в стислі терміни.

Великий досвід роботи в Дніпрі сприяє підвищенню якості наших послуг, а вигідні ціни розширюють можливості замовників.

Щоб отримати більше інформації або подати заявку на оренду екскаватора, послуги  з вивезення будівельного сміття, доставку піску, щебню або відсіву в Дніпрі, – зателефонуйте нам! +3 8(066) 032 64 26 або +38(096) 009 52 84

 

8:00 - 20:00

Телефонуйте нам за телефонами:

066-0326426 - 096-0095284

Або звертайтесь через мессенджери:

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Пишіть нам в viber, telegram або ел.пошту. Надсилайте фото об'єкта. Всі звернення опрацьовуємо впродовж робочого часу.

Напишіть нам у Viber Написати
Напишіть нам у Telegram Написати